Informacije sadržane na ovoj web lokaciji redovno i pažljivo provjeravaju i ažuriraju HeidelbergCement AG i CBR Cementbedrijven N.V. (u daljem tekstu: “HeidelbergCement”). Uprkos tome, svi podaci mogu biti predmetom promjena tokom određenog perioda. Ne možemo garantovati tačnost, pravovremenost ili cjelovitost informacija objavljenih ovdje. Prema tome, HeidelbergCement ne preuzima bilo kakve obaveze ili garancije za pravovremenost, tačnost ili potpunost objavljenih informacija. Nikakve obaveze za nadoknadu štete nastale direktno ili indirektno korištenjem ove web lokacijese ne preuzimaju, sve dok ista nije uzrokovana namjerom ili velikim nemarom. Ovo se odnosi in a druge web lokacije kojima se može pristupiti putem hiperlinkova. HeidelbergCement ne preuzima odgovornost za sadržaj web lokacija kojima se može pristupiti putem tih hiperlinkova.

Ukoliko naše stranice sadrže linkove na stranice trećih lica, upozoravamo Vas da mi nemamo kontrolu nad sadržajem tih eksternih stranica is toga ne preuzimamo nikakvu odgovornost za njihovu zakonitost, tačnost ili cjelovitost; upravo suprotno, ovim putem se jasno distanciramo od takvih sadržaja i ne odobravamo ih. Također, preporučujemo da posebnu pažnju posvetite uslovima upotrebe, politici privatnosti i drugim zakonskim napomenama na ovim i drugim web stranicama.

Nadalje, HeidelbergCement zadržava pravo da u bilo koje vrijeme bez prethodne najave izmijeni objavljene informacije.

Sadržaj i struktura web lokacije Quarry Life Award su zaštićeni autorskim pravima.

Obrada i reprodukcija informacija ili podataka i upotreba teksta (bilo u cijelosti ili djelimično), fotografija ili grafičkih elemenata, zahtijevaju prethodno odobrenje od HeidelbergCementa. HeidelbergCement izričito pristaje na kopiranje i upotrebu tekstova i slika koje su dostupne u sekciji “Novosti” u medijske svrhe. Ova web lokacija sadrži jednu ili više interaktivnih lokacija kao što su prostori za objavljivanje materijala, grupe za primanje vijesti, forumi, zajednice i/ili druga sredstva za ostavljanje poruka i komunikaciju. Pristajete da koristite takve usluge samo za slanje i primanje poruka i za učitavanje materijala koji su odgovarajući i odnose se na tu uslugu, područje, grupu, forum, zajednicu ili druga sredstva za poruke i komunikaciju. Prema tome, nećete:

Objavljivati, učitavati, dijeliti ili širiti bilo kakvu temu, ime, materijal ili informaciju koji su neprikladni, pogrešni, pogrdni, uvredljivi, krše zakon, protupropisni, bestidni, nepristojni ili nezakoniti.
Učitavati datoteke koji sadrže softver ili drugi materijal zaštićen pravom intelektualnog vlasništva ili pravima na privatnost od javnosti osim ukoliko niste u posjedu takvih prava ili ste pribavili sve neophodne pristanke.
Učitavati datoteke koje sadržavaju viruse, datoteke s greškom ili bilo kakav sličan softver ili program koji može naškoditi rad drugog kompjutera.
Preuzeti radi bilo kakve distribucije bilo koju datoteku koju je postavio drugi korisnik foruma za koju znate, ili biste trebali znati, da se zakonski ne može distribuirati na takav način.
Klevetati, vrijeđati, uznemiravati, pratiti, prijetiti ili na drugi način kršiti zakonska prava (kao što su pravo na privatnost i javnost) drugih.
Krivotvoriti ili obrisati bilo koja obilježja autora, zakonska i druga pravosnažna upozorenja, vlasničke oznake, obilježja porijekla, izvor softvera i drugih materijala sadržanih u datoteci koja se učitava.

Ukoliko prekršite bilo koje od ovih pravila ili koristite ovu stranicu na bilo koji način koji je nelegalan, HeidelbergCement zadržava pravo da preduzme sve zakonske aktivnosti koje se nameću kao rezultat Vaših akcija, i Vi ćete biti odgovorni za zakonske posljedice ili štetu koje vaše akcije prouzrokuju.

HeidelbergCement nema obavezu nadzirati interaktivne stranice i/ili druga sredstva za poruke i komunikaciju. Međutim, HeidelbergCement zadržava pravo da u bilo koje vrijeme otkrije bilo koju informaciju čije otkrivanje smatra neophodnim da bi se ispoštovali važeći zakoni, propisi, zakonski procesi ili vladini zahtjevi, ili da izmijeni, ukloni ili odbije da objavi bilo koje informacije ili materijale, u cijelosti ili djelimično.

© CBR Cementbedrijven N.V. and HeidelbergCement AG, Heidelberg. All rights reserved.